Vučić objavio nedeljnog pobednika konkursa FOTO

Izvor: B92, 26.Jun.2022, 09:14

Vučić objavio nedeljnog pobednika konkursa FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas pobedničku fotografiju najlepših delova Srbije, a pobednik je Ivan Ivanović.

Uz fotografiju, predsednik je napisao: "Poštovani sugrađani, znamo da ste se već navikli da nedeljom ujutru pogledate koja fotografija je odabrana kao najlepša na našem foto konkursu. Verujemo da, kao i mi, uživate u predivnim krajolicima naše Srbije, a slike koje nam šaljete svakog dana otkrivaju nam i neke nove, čarobne detalje i perspektive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz kojih naša zemlja izgleda nestvarno lepo".

Kako je naveo, pobednik ove nedelje je Ivan Ivanović, koji je poslao "sjajnu fotografiju Ovčar Banje iz sasvim novog ugla".

"Čestitamo Ivanu, a od vas očekujemo da nastavite da nas iznenađujete maštom i fotografskim umećem", stoji uz fotografiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je jutros na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, autora Ivana Ivanovića, u okviru foto-konkursa "Naša najlepša Srbija"..."Poštovani sugrađani, znamo da ste se već navikli da nedeljom ujutru pogledate koja fotografija je odabrana kao najlepša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.