Vučić obišao prvu bebu rođenu u 2019: Devojčica znači mir

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić obišao prvu bebu rođenu u 2019: Devojčica znači mir

Predsednik Aleksandar Vučić posetio prvu bebu rođenu u 2019. i rekao da kad se devojčica prva u godini rodi to znači mir, sigurnost i stabilnost za celu zemlju.

Maloj Iskri, devojčici koja je došla na svet u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS, koju je prirodnim putem noćas rodila mama Milica Ivković, poželeo je mnogo sreće i dobro zdravlje.

Majci, koja ima i starijeg sina, Vučić je poželeo još dece, da budu živa i zdrava. "Prelepa je Iskra i vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam srećan što sam mogao da vas obiđem noćas. Dobili ste anđela", kazao je predsednik presrećnoj majci. Predsednik je istakao da nema ništa lepše od beba i da za njih, za decu i živimo. On je ponovio da je rođenje male Iskre velika sreća i za našu zemlju. Konstatovao je da beba ne plače i kazao da je "junakinja". "Porođaj je prošao prirodnim putem, ništa nije bilo namešteno i sve je prošlo dobro. Sledeće godine u isto vreme da opet budete prvi, a ja ću opet da dođem", kazao je on uručivši majci male Iskre poklon. S predsednikom je bebu i majku u Višegradskoj obišao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, a dežurni lekari potvrdili su da je porođaj prošao bez komplikacija. Majka prve bebe, Milica je zahvalila medicinskom osoblju Klinike u Višegradskoj, rekavši da su svi bili divni prema njoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.