Vučić o hapšenju policajaca i mafiji: Dok sam živ neću im dati da sruše Srbiju VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2021, 13:35

Vučić o hapšenju policajaca i mafiji: "Dok sam živ neću im dati da sruše Srbiju" VIDEO

Predsednik Srbije je tokom svog obraćanja govorio i o hapšenju dvojice policajaca i nastavku borbe države protiv mafije.

"Policajci su privedeni jer su poslati na pretres određenog objekta, oni nisu znali da je BIA već postavila prislušne uređaje i da je pratila kriminalnu grupu. Policajci su tamo su videli pištolj i dogovorili se da kažu da u stvari nisu videli pištolj i onda su uhapšeni", rekao je Vučić.

"Onda se pitate - ko ih je štitio i ko ih je dovodio", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao je on.

Vučić je naglasio da će se nastaviti borba države protiv mafije.

"Naša odlučnost da pobedimo mafiju je toliko velika da ne postoji laž kojom će da nas pobede.Pogledajte način nakoji se brane svi oni – svi ćute", rekao je on i dodao da je bilo mnogo laži i podrške mafiji prethodnih godina.

"Da li je moguće da policajac sedne u automobil od 300.000-400.000 evra? Od plate policajca to ne može da ima. Da nije platio neki Bajrami, jedan od najbližih saradnika Keljmendijevih?!", navodi.

"Dok sam živ, boriću se protiv njih, neću im dati da slome Srbiju", rekao je Vučić.

On je na pitanje kako su te grupe nastale rekao da su u pitanju dve mafijaške grupe nastale u Crnoj Gori, ali je Srbija takođe bila tržište droge.

"Stvorene su dve grupe, obe uvezene iz Crne Gore, ali Srbija je bila tržište za drogu, navijačke grupe su iskorišćene kao i skladišta na stadionima. Reč je o uvezenoj mafiji i ubicama koja je ovde stvorila vojsku, bez komandanta, armiju kojoj sada stajemo na rep", rekao je Vučić. Kako je naveo, ne isključuje mogućnost da su pojedini visoki funkcioneri policije pomagali i učestvovali u borbi između dve mafijaške grupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.