Vučić o hapšenju Srba: Došli smo do nečega do čega CG nije, sutra obaveštavam javnost

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o hapšenju Srba: Došli smo do nečega do čega CG nije, sutra obaveštavam javnost

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je Srbija počela saradnju sa crnogorskim organima oko hapšenja srpskih državljana u Crnoj Gori pred izbore Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je Srbija počela saradnju sa crnogorskim organima oko hapšenja srpskih državljana u Crnoj Gori pred izbore. Kako navodi, o nekim stvarima do kojih Crna Gora nije došla Srbija jeste u proteklih 24 sata i o tome će javnost biti obaveštena. Vučić kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da će on tim povodom najverovatnije u nedelju obratiti javnosti, kao i da će to uraditi možda i neko od nadležnih organa. „Srbija i Crna Gora će sarađivati, u to nema nikakve sumnje“, rekao je Vučić. Premijer Crne Gore Milo Đukanović rekao je da je donet zaključak da o slučaju uhapšene grupe s Bratislavom Dikićem na čelu treba obavestiti državu Srbiju.(B92)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Došli smo do nečega do čega CG nije

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2016

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je u Novom Sadu da je Srbija počela saradnju sa crnogorskim organima oko hapšenja srpskih državljana u Crnoj Gori pred izbore...Kako navodi, o nekim stvarima do kojih Crna Gora nije došla Srbija jeste u proteklih 24h i o tome će javnost biti obavještena...Vučić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.