Vučić nakon posete Kini: Srećan sam onim što smo obavili

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2019, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić nakon posete Kini: Srećan sam onim što smo obavili

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink govori o temama koje se nameću samo dan nakon posete Kini i uoči puta u Berlin.

Vučić je na samom početku emisije čestitao Uskrs svim građanima Srbije koji danas slave.

Predsednik je izjavio da ćemo biti jedini koji danas praznujemo, a sutra idemo u Berlin na razgovore.

- Srećan sam onim što smo obavili u Kini. Ljudi su srećni kada vide da ste dobro predstavljeni. Ovo je bilo i više od toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će u Berlinu razgovarati o evropskoj budućnosti Srbije, ali da postoji zamor evropskih zemalja kada je u pitanju proširenje, te da ćemo biti u problemu jer će jedino naša delegacija govoriti protiv nezavinosti Kosova u Berlinu.

Vučić kaže da su se već tri nove kompanije iz Kine javile posle njegove posete Pekingu.

- Mislim da smo obavili veliki posao za našu zemlju. Već smo tri kompanije doveli. Imamo ponudu za zaposlenje 1.200 ljudi. Toliko sam očajan kada vidim napade na one koji dolaze da investiraju u našoj zemlji - rekao je Vučić.

Predsednik navodi uspehe vlasti u Srbiji u pogledu infrastrukture.

- Za 7-10 dana otvorićemo autoput ka Severnoj Makedoniji i Grčkoj. Na more ćete moći ići direktno autoputem - rekao je Vučić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.