Vučić najavio žestoku borbu sa mafijom: Ko misli da može da radi šta hoće - nek razmisli

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 19:22

Vučić najavio žestoku borbu sa mafijom: Ko misli da može da radi šta hoće - nek razmisli

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je snažnu borbu sa mafijom, poručivši da će svima koji misle da su jači od države biće pokazano da je država najjača.

"Ta borba se odigrava neprestano, sad će biti najžešća. Sve službe, agencije, ministarstva sile, koordinisano će tome da se posvete. Oni koji su smislili da mogu da rade šta hoće u našoj zemlji i da ima onih koji će da ih spašavaju neka dobro razmisle", poručio je Vučić nakon sednice Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SNS.

"Ono što se zbiva u poslednjih 20 dana pokazuje da se zmiji mora stati za vrat i to ćemo da uradimo", rekao je Vučić.

Poručio je da će kao predsednik države dati sve da tu bandu "rasturi maljem u glavu".

"Goniću vladu da svu tu bandu rasturi maljem u glavu", dodaje.

"Ko ste vi, bando jedna mafijaška, da reketirate po Srbiji? Da vidimo da li ste jači od države", istakao je Vučić.

Na pitanje da li je nezadovoljan radom ministra unutrašnjih poslova, Vučić je odgovorio: “Žao mi je što me niste slušali. Policija je pokazala dobre rezultate”.

Istakao je da će Nebojša Stefanović raditi važan posao u sektoru bezbednosti.

"A da li ima ljudi u svim službama koji rade sa mafijom – nemam sumnje da ima, ali to nema veze sa ministrom Stefanovićem."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.