Vučić još u zgradi, blokirana sva tri ulaza?

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić još u zgradi, blokirana sva tri ulaza?

Predstavnici Saveza za Srbiju okupili su se danas ispred Predsedništva u vreme obraćanja Presednika Srbije javnosti i blokirali sva tri ulaza zgrade.

Na glavnom ulazu pojavili su se ranije Borko Stefanović i Janko Veselinović koji su u razgovoru sa policijom tražili da uđu unutra da bi, kažu, "rekli svoju verziju istine".

Novinari prvobitno nisu mogli da napuste zgradu Predsedništva.

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i predsednik Narodne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vuk Jeremić rekli su da neće otići i da će do daljeg ostati ispred zgrade Predsedništva.

"Celo Predsedništvo je opkoljeno, Aleksandar Vučić je, koliko sam čuo, poslao iste poruke mržnje, iste poruke agresije, iste poruke neželjenja da se ovaj narod ujedini, već da se deli, mi do daljeg ostajemo ovde", poručio je Đilas.

Pročitajte još:

"Mislili su da ne smem da dođem, naišli su na tvrd orah"

Probili zaštitnu ogradu; Vučić: Mogu samo život da izgubim

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest ispred Predsjedništva Srbije, blokirana sva tri ulaza u zgradu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2019

BEOGRAD - Predstavnici Saveza za Srbiju ukupili su se danas ispred Predsjedništva u vrijeme obraćanja presjednika Srbije Aleksandra Vučića javnosti i blokirali sva tri ulaza zgrade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.