Vučić i Lajčak razgovarali o krizi na Kosovu

Izvor: Beta, 20.Sep.2021, 16:17

Vučić i Lajčak razgovarali o krizi na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana razgovarali su danas u Beogradu o krizi na Kosovu.Predsednik Srbije je na svom Instagram profilu naveo da je sa Lajčakom razgovarao o "teškoj krizi na Kosovu i Metohiji" i da će "o svemu što se zbiva na severu pokrajine uskoro obavestiti javnost".Lajčak danas i sutra boravi u Beogradu radi razgovora o primeni sporazuma postignutih u procesu dijaloga i napretku u pregovorima o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa.Lajčak će u Beogradu razgovarti i sa medjunarodnim izaslanicima u Srbiji, kao i sa predstavnicima poslovne zajednice i civilnog društva, saopšteno je iz Delegacije EU u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić: Sa Lajčakom o krizi na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u ponedeljak, 20. septembra, u Beogradu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije (EU) za dijalog Beograda i Prištine Mirosalvom Lajčakom, sa kojim je, kako kaže, razgovarao “o teškoj krizi na Kosovu”. Vučić je na zvaničnom Instagram profilu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.