Vučić: Idem na Kosovo, ne prekidamo dijalog sa Prištinom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Idem na Kosovo, ne prekidamo dijalog sa Prištinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sutra ići na Kosovo i da će posetu početi obilaskom Gazivoda i Ekološkog centra na jezeru Gazivode.

"Očekujem, razume se, da sve protekne mirno i da tamo se na najnormalniji način obratim ljudima i ukažem koliko je značajno jezero Gazivod ne samo za Srbe na severu i jugu nego i Albance na Kosovu i Metohiji", kazao je Vučić u obraćanju javnosti.

On je kazao da ide na Kosovo sa konkretnim planovima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ekonomskog napretka za svakog običnog čoveka i za dobre domaćine.

Vučić je kazao i da dijalog sa Prištinom neće biti prekinut.

On je rekao da bi prekid dijaloga bio neozbiljan i nedogovoran potez.

Vučić čestitao jevrejskoj zajednici Roš Hašanu

 Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asielu i svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji povodom jevrejske Nove godine, Roš Hašane.

On je u čestitki naveo da je jevrejska zajednica u Srbiji, iako brojčano mala, dala veliki doprinos Srbiji i srpskom društvu.

"Naši narodi su trajno povezani zajedničkom istorijom – zajedničkim napretkom, pobedama, uspesima, ali i zajedničkim stradanjima.Složnim međusobnim životom gradili smo iste vrednosti na koje možemo biti ponosni i koje treba da nam budu putokaz za budućnost", piše u čestitki.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Paunović čestitala praznik pripadnicima Jevrejske zajednice

Izvor: Blic, 07.Sep.2018

Direktorka vladine Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović čestitala je Rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asielu, predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji i svim pripadnicima jevrejske zajednice u Srbiji Roš Hašanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.