Vučić čestitao Ramazanski bajram

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 16:58

Vučić čestitao Ramazanski bajram

Predsednik Vučić čestitao je Ramazanski bajram reis-ul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti

"Neka Bajramska poruka večne i neprolazne ljubavi Božije nadahne svakog vernika da prazničnu radost deli sa svojim bližnjima, jačajući u dušama trajne ljudske vrednosti ljubavi, poštovanja i razumevanja", napisao je predsednik Srbije.

"Iskreno želim da Ramazanski Bajram dočekate i provedete u spokoju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadovoljstvu i uverenju da u Republici Srbiji i njenim državnim organima imate dobronamernog partnera, uvek spremnog za rešavanje svih pitanja na dobro Republike Srbije i svih njenih građana", naveo je Vučić, uz tradicionalnu čestitku:"Bajram šerif mubarek olsun!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.