Vučić čestitao Dan medicinskih sestara: Hvala vam na svemu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020, 12:39

Vučić čestitao Dan medicinskih sestara: Hvala vam na svemu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas medicinskim sestrama njihov Dan.

"Beskrajno sam ponosan na naše medicinske sestre, koje rame uz rame sa našim lekarima, svaki dan biju herojske bitke za život i zdravlje naših ljudi", poručio je Vučić na instagram profilu "Budućnostsrbije".

"Čestitam Međunarodni dan medicinskih sestara. Hvala vam na svemu", poručio je predsednik Srbije.

Brnabić medicinskim sestrama i tehničarima: Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se ponosi vama

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas međunarodni dan medicinskih sestara, uz poruku da su one, kao i medicinski tehničari, heroji kojima se ponosi cela Srbija.

"Velika zahvalnost i poštovanje za sav rad, trud i požrtvovanost, našim medicinskim sestrama i tehničarima, a posebno za vaš doprinos u lečenju pacijenata od Kovid 19", poručila je na svom Instagram profilu.

"Vi ste naši heroji, podrška našim lekarima, pacijentima i važna karika u svim segmentima zdravstva. Srbija se ponosi vama, danas je vaš dan", dodala je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.