Vučić: Zašto srpski ambasador ne zna mađarski?

Izvor: Press, 13.Apr.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Zašto srpski ambasador ne zna mađarski?

Premijer Vučić pohvalio je mađarskog ambasadora u Srbiji, jer odlično govori srpski, i prekorio srpskog ambasadora u Mađarskoj što nije naučio mađarski jezik.
Foto:B92.net
"Rade, čestitam vam na dobrom poslu, jedino na čemu vam ne čestitam je što držite slušalice dok Viktor (Orban) priča na mađarskom. Morali ste da naučite mađarski do sada, potrudite se da ga naučite, da ne držite >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << slušalice sledeći put. Srpski ambasador u Budimpešti mora da govori mađarski", rekao je srpski premijer.
Dodao je da mađarski ambasador Atila Pinter govori srpski kao on, kao i da je veliki prijatelj naše zemlje i da u svemu pomaže Srbiji. 

"Srbi se, na žalost, ponekad ponašaju kao da je srpski jedini jezik na svetu, ali to govori o navikama iz prošlosti, koje će morati da se menjaju", zaključio je premijer.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Rade, što ne nauči mađarski?

Izvor: Mondo, 13.Apr.2016

Premijer Vučić pohvalio je mađarskog ambasadora u Srbiji, jer odlično govori srpski, i prekorio srpskog ambasadora u Mađarskoj što nije naučio mađarski jezik...Foto: Tanjug, Zoran Žestić.."Rade, čestitam vam na dobrom poslu, jedino na čemu vam ne čestitam je što držite slušalice dok Viktor...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.