Vučić: U pravu je, ili on ili drugi mora u zatvor

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 20:15

Vučić: U pravu je, ili on ili drugi mora u zatvor

"Marković je tu u pravu, ili on ili drugi moraju u zatvor", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić o optužbama protiv Dragana Markovića Plame.

Kada su u pitanju teme seksualnog nasilja koje su potresle Srbiju kaže da je to posao za sud.

"Kad god vidim političare koji optužuju, utroba mi se okrene naopačke. Želeo bih da se time bave nadležni organi, Marković je tu u pravu, ili on ili drugi moraju u zatvor", kaže i dodaje da će policija da ispita sve, od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marković do Tepić.

"Možete da kažete za mene da sam učesvovao u Jovanjici, šta god hoćete, sve se podvodi pod politiku, ali ovo više nije politika. Ako se pokaže da je istina biće jezivo, a ako se pokaže da nije biće još jezivije".

Ističe da će prema njemu osećati najveći prezir ako je istina, ali se pita ko će mu vratiti život ako je laž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.