Vučić: Saša Janković bi bio neuporedivo ozbiljniji takmac

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Saša Janković bi bio neuporedivo ozbiljniji takmac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se opozicioni lideri žale na spot koji, prema njegovim rečima, govori o njihovoj prirodi.

On je istakao i da lideru Saveza za Srbiju Draganu Đilasu verovatno smeta što je biznismen Miroslav Mišković prikazan kao tajkun broj jedan.

Vučić je na televiziji Hepi kazao da se opozicija žali na stanje u medijima, a ima kablovskog operatera broj 1, dok je kako je dodao, 80 odsto građana Srbije prisutno na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mrežama.

"RTS je pristojna televizija, mnogo više primedbi bih imao ja, ali ne smem da ih izgovaram, nego što ih imaju oni (opozicija)", rekao je Vučić i dodao da vlasnik televizije Pink Željko Mitrović sme "javno i jasno da kaže svoje političko opredeljnje, isto kao što kaže CNN".

Prema njegovim rečima, osnivač Pokreta slobodnih građana Saša Janković bio bi "neuporedivo ozbiljniji takmac".

Vučić je o izbornim uslovima rekao da je na svakom biračkom mestu u Beogradu bilo tri puta više ljudi iz opozicije njego iz vlasti.

"Evo uradite sve što hoćete od biračkog spiska koji smo nasledili od vas", poručio je Vučić opoziciji.

On je za glumca Mikija Manojlovića kazao da je pristojan čovek, i da nije član Srpske napredne stranke, te da je bio iznenađen kakvu su hajku poveli protiv njega.

Glumac Miki Manojlović ranije je izjavio da su građanski protesti u Srbiji "uzaludni", da su glumici i umetnici koji u njima učestvuju "iskorišćeni", da opozicija nema program i da se "ne bi ljutio ako bi Srbija priznala Kosovo".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Spot SNS govori o prirodi opozicionih lidera

Izvor: Danas, 05.Feb.2019, 01:25

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio večeras da se opozicioni lideri žale na spot koji, prema njegovim rečima, govori o njihovoj prirodi, i da lideru Saveza za Srbiju Draganu Đilasu verovatno smeta što je biznismen Miroslav Mišković prikazan kao tajkun broj jedan. Članak Vučić: Spot...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.