Izvor: RTS, 03.Dec.2022, 14:21

Vučić: Sa prijateljima iz Kine i UAE o saradnji u oblasti medicine i nauke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama.
"Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja veštačke inteligencije i najnovijih tehnologija. Iskoristio sam i ovu priliku da još jednom zahvalim iskrenim prijateljima Srbije, predsedniku Si Đinpingu i Njegovom visočanstvu šeiku Mohamedu bin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zajedu na tome što učestvuju u razvoju naše zemlje i zato što su i na ovaj način pokazali svoju posvećenost našem prijateljstvu i partnerskom odnosu.", napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.

Predsednik Vučić sastao se prethodo sa delegacijama kompanije Sinofarm i Instituta G42 iz Abu Dabija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik: Sa prijateljima iz Kine i UAE o saradnji u oblasti medicine, nauke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama..."Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja veštačke inteligencije i najnovijih tehnologija....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VUČIĆ RAZGOVARAO SA KINESKIM PREDSTAVNICIMA: Moguća saradnja u oblastima medicine i nauke

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama.   View this post on Instagram   A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) – Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.