Vučić: Ruska vojna pošiljka stigla u Srbiju, uprkos protivljenju nekih VIDEO

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ruska vojna pošiljka stigla u Srbiju, uprkos protivljenju nekih VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nakon što je u Nišu prisustvovao prijemu deset izviđačkih oklopnih automobila iz Rusije da će do kraja godine iz te zemlje stići i drugo naoružanje koje je Srbija kupila ili koje je Rusija donirala. Odgovarajući na pitanje da li je tačno da je Rumunija prošle sedmice zaustavila transport ruske vojne pošiljke oklopnih vozila Srbiji, Vučić je odgovorio: "Jesu zaustavili dunavskim putem, ali ovo je palo s’ neba".   Agencija AP prenela je 26. jula da je Rumunija je blokirala rusku vojnu pošiljku borbenih tenkova i oklopnih vozila Srbiji zbog sankcija protiv Rusije zbog njenih akcija u Ukrajini.   Vučić...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Primopredaja ruskih oklopnih vozila u Nišu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je nakon što je u Nišu prisustvovao prijemu deset izviđačkih oklopnih automobila iz Rusije da će do kraja godine iz te zemlje stići i drugo naoružanje koje je Srbija kupila ili koje je Rusija donirala.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.