Vučić: Projekat izgradnje stadiona od nacionalnog značaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Projekat izgradnje stadiona od nacionalnog značaja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima kompanije KPMG o projektu izgradnje nacionalnog fudbalskog stadiona, sa potencijalom za razvoj novog dela Beograda.

Vučić je istakao da je taj projekat od nacionalnog značaja i da će pozitivno uticati na dalji privredni razvoj Beograda i Srbije, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

Fudbalski savez Srbije angažovao je najpoznatije svetske stručnjake za izradu ovakve vrste projekata, koji su procenili da postoji potreba za izgradnjom stadiona sa kapacitetom od 52.000 mesta, što bi Srbiji omogućilo da se kandiduje za svetsko i evropsko prvenstvo u fudbalu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.