Vučić: Oko 50 miliona evra dodatnih investicija na Kosovu

Izvor: N1 televizija, 30.Okt.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Oko 50 miliona evra dodatnih investicija na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u narednih 18 meseci biti uloženo više od šest milijardi dinara, odnosno oko 50 miliona evra dodatnih investicija u srpske sredine na Kosovu i Metohiji.

Nakon sednica Vlade Srbije sa predstavnicima Srba sa Kosova, kojoj je prisustvovao i predsednik, Vučić je rekao da će te investicije biti iskorišćene za podsticanje početka rada pojedinih fabrika na severu Kosova, izgradnju "velelepnog Kliničkog centra" u Kosovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Mitrovici i bolnice u Gračanici.

Vučić je dodao da će biti ulagano i u hladnjače i pomoć poljoprivrednicima i južno i severno od Ibra, pravljenje turističkih centara kao što je Banjska, završetak ulaganja u infrastrukturu i puteve, vodovod i univerzitet.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić: Ulažemo 50 mil EUR više u fabrike na KiM

Izvor: B92, 30.Okt.2018

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u narednih 18 meseci biti uloženo dodatnih 50 miliona evra više za investicije na Kosovu i Metohiji..."U narednih 18 meseci biće uloženo više od šest milijardi dinara više nego što smo do sada ulagali, to je 50 miliona evra dodatnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.