Vučić: Nismo oteli respiratore Crnoj Gori, poklonićemo im tri

Izvor: B92, 27.Mar.2020, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nismo oteli respiratore Crnoj Gori, poklonićemo im tri

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u na konferenciji za medije odgovorio na na optužbe Crne Gore da je Srbija otela tri respiratora.

"Nismo oteli nijedan respirator niti smo ikada uzeli bilo kome, na tržistu smo ih kupili kao savestan kupac što je čak i njihova posrednička kompanija javno saopštila", rekao je Vučić.

On je kazao da je Srbija spremna da crnogorskoj vladi pokloni tri respiratora, kao i da je spremna da na molbu predstavnika Srba u Crnoj Gori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Andrije Mandić, odmah isporuči po jedan respirator za Pljevlje i Bijelo Polje.

Dodao je da je Srbija u prethodne dve nedelje isporučila više od 40 hiljada tona hrane.

"Mi sa našim bratskim narodom u Crnoj Gori, isa Srbima i sa Crnogorcima, želimo da imamo najbolje moguće odnose i ne želimo da nas bilo čiji vladini službenici svađaju i govore da Srbija ima loš odnos, prema Crnoj Gori", naglasio je Vučić.

Zaključak da je Srbija konfiskovala repsiratore, to je notorna laž, istakao je Vučić.

"Nek sami objašnjavaju građanima zašto im je ta laž bila potrebna. Mi ćemo im proslediti tri respiratora i još dva za sever. Mogu i da odbiju kako hoće", istakao je Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija nije Crnij Gori uzela nijedan respirator, ali spremni smo da im poklonimo pet

Izvor: Blic, 27.Mar.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je navode koji stižu iz Crne Gore, da je Srbija konfiskovala tri respiratora, istakavši da tako nešto nije učinjeno.

Nastavak na Blic...

Vučić: Želimo najbolje odnose sa Crnogorcima i Srbima u CG, a ne da nas vladini službenici svađaju

Izvor: Beta Video, 27.Mar.2020

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odbacio optužbe pojedinaca iz Crne Gore da je Srbija na granici zaplenila tri respiratora, i rekao da je Srbija spremna da pokloni Crnoj Gori tri respiratora, plus dva za Pljevlja i Bijelo polje. (CH1) Beta/MOD #COVID-19

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.