Vučić: Nisam dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali ima nekih naznaka...

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nisam dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali ima nekih naznaka...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali je dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan i poručio da Srbija traži kompromisno rešenje, da neko uvaži ne samo interese Srba sa Kosova, već i interese Srbije.

- Da se uvaže interesi Srba na Kosovu, da budu bezbedni i sigurni, da imaju budućnost, ali i da se uvaže legitimni i legalni interesi Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << To je ono što mnogi neće da razumeju. U skladu sa tim govriću na svim skupovima u Sofiji - najavio je on.

- Da sam sa bilo čime zadovoljan, da za bilo šta mislim da može da se razmišlja da dobije bilo kakvu podršku u domaćoj javnosti izašao bih pred građane s tim - podvukao je on u izjavi novinarima na pitanje da li je dobio plan Sad.

Vučić je podvukao da niko ne preti Srbiji, a ni njemu i da je sa Vesom Mičelom uvek imao korektne razgovore i da se radi o političaru koji je uvek korektno saslušao naše stavove bez obzira na suštinsko neslaganje oko Kosova.

On je rekao da nije laka pozicija Srbije i da je potrebno da razumemo s čim se sve suočavamo.

- Ne treba nam preterivanje, ali ni da kažemo kako nam je pozicija lagodna - rekao je Vučić.

Istakao je da mu Mičel nikada nije preneo zahtev da, ako ne prihvati američki plan, mora da ode s vlasti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nisam dobio nikakav plan za Kosovo"

Izvor: Mondo, 16.Maj.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova od zapadnih sila i SAD...Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Aleksandar Vučić..  Međutim, kaže da je dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije...

Nastavak na Mondo...

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova

Izvor: Večernje novosti, 16.Maj.2018

Predsednik Srbije je istakao da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali je dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Sofiji da nije dobio nikakav...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.