Vučić: Nema lepše ideje nego da novi auto-put bude nazvan po Milošu Velikom

Izvor: RTS, 16.Avg.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nema lepše ideje nego da novi auto-put bude nazvan po Milošu Velikom

Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put, od Obrenovca do Ljiga, bude nazvan po Milošu Velikom, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost, poručio je na Instagramu predsednik Aleksandar Vučić uoči otvaranja te deonice.
"I kada danas pogledamo kartu naše Srbije i na njoj vidimo i Beograd i Obrenovac, i Rudnik i Takovo, i Ljubić kod Čačka i Gornju Dobrinju kod Požege i zlatiborske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << proplanke, čini se da nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put koji će povezivati sva ta divna mesta i predele naše jedine Srbije, nazovemo po ovom velikom čoveku koji je te gradove i sela učinio velikim u srpskoj istoriji, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost - Auto-put Miloša Velikog. Neka nam je sa srećom!", napisao je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Uz poruku na Instagramu objavljen je i video kako su tekli radovi na izgradnji tog puta. 
Autoput "Miloš Veliki", na deonici od Obrenovca do Ljiga, biće otvoren u nedelju, 18. avgusta, a otvaranju će prisustvovati i predsednik Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić uoči otvaranja autoputa Miloša Velikog: Nema bolje i lepše ideje za naziv, nek nam je sa srećom

Izvor: Blic, 16.Avg.2019

Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put, od Obrenovca do Ljiga, bude nazvan po Milošu Velikom, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost, poručio je danas na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči otvaranja te deonice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.