Vučić: Napad režiran? Nema u Srbiji 83 odsto idiota...

Izvor: B92, 31.Mar.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Napad režiran? Nema u Srbiji 83 odsto idiota...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je video "neka istraživanja" i "čuo da 83 odsto građana Srbije misli da je napad na Marka Đurića režiran".

On je to rekao na skupu u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji - ”Politički aspekti sveobuhvatnog rešenja kosovskog pitanja” Nacionalnog konventa o EU.

”Zar mislite da je to realno i moguće? Nema u Srbiji 83 odsto idiota, nemoguće je da ih bude…”, rekao je Vučić.

On je ukazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da “čim neko iz vlasti izgovori nešto biva proglašen izdajnikom”, te je zamolio da se ne primenjuju dvostruki standardi.

U vezi ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića podvukao je da neće da prihvati insinuacije i prebacivanja da su za to krivi Srbi i mafijaške strukture, pošto, valjda. primetio je ironično, kako ocenjuje Tanjug, “od Peći do Prištine žive prepošteni ljudi”.

Osim toga, Vučić je izjavio i da su pred Srbijom dve opcije kada je pitanju rešenje kosovskog problema, a da je "realniji predlog opstanka zamrznutog konflikta".

"Najveći broj učesnika unutrašnjeg dijaloga o Kosovu zalagao se za očuvanje statusa kvo i očuvanje zamrznutog konflikta i da čekamo neke bolje prilike", rekao je Vučić.

Sa druge strane, kako Tanjug javlja, predstavnici Nacionalnog konventa o EU, koji okuplja preko 700 organizacija civilnog društva, protive se održavanju stanja zamrznutog konflikta na Kosmetu.

Podsećamo, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uhapšen je u ponedeljak u Kosovskoj Mitrovici, potom sproveden do Prištine, a nakon toga preko Merdara odveden u centralnu Srbiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić o tome da je napad režiran: Nema u Srbiji 83% idiota

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Mar.2018

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je video "neka istraživanja" i "čuo da 83 odsto građana Srbije misli da je napad na Marka Đurića režiran"...On je to rekao na skupu u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji - "Politički aspekti sveobuhvatnog rešenja kosovskog...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.