Vučić: Milijardu evra u zdravstveni sistem!

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Milijardu evra u zdravstveni sistem!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je projekat "Milijardu evra u zdravstveni sistem Srbije", dogovoren na današnjem sastanku sa premijerkom, te precizirao da će ta suma biti uložena u zdravstvo u naredne tri godine.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

Vučić je, nakon sastanka sa premijerkom Anom Brnabić, rekao da će taj novac biti uložen u sve tipove zdravstvenih ustanova.

Oko 235 miliona evra ide u opšte bolnice, oko 430 miliona u kliničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << centre, 54 dodatna miliona evra namenjena su Tiršovoj 2, još 100 miliona u 11 klinika i oko 200 miliona u domove zdravlja.

Vučić je rekao da će se to uložiti u 2019, 2020 i 2021. godini.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić najavio projekat "Milijardu evra u zdravstveni sistem" i da će se lično zalagati da medicinske sestre imaju VEĆE PLATE

Izvor: Blic, 15.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je projekat "Milijardu evra u zdravstveni sistem Srbije", dogovoren na današnjem sastanku sa premijerkom, te precizirao da će ta suma biti uložena u srpsko zdravstvo u naredne tri godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.