Vučić: Imamo više stotina respiratora u Kini, čekamo dozvole za avion

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 20:03

Vučić: Imamo više stotina respiratora u Kini, čekamo dozvole za avion

Onje rekao da su naše bolnice zaista dobro opremljene i zahvalio vojsci i policiji na angažmanu i ogromnom trudu.

Predsednik Srbije Aleksandar izjavio je danas da Srbija ima više stotina respiratora u Kini koji će biti dopremljeni čim kineske vlasti pripreme dozvole za sletanje i uzletanje naših aviona.

- Imamo pod našim ključem na teritoriji Kine više stotina respiratora, oni su u našim rukama i čekamo dozvole za sletanje i uzletanje naših aviona zbog posebnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravila u Kini.

Vučić je rekao da su naše bolnice zaista dobro opremljene i zahvalio vojsci i policiji na angažmanu i ogromnom trudu.

Kaže da je vojska preuredila Vojno-medicinski centar na Karaburmi i da su danas popodne tu dopremljeni prvi respiratori.

Predsednik ističe da trenutno imamo dovoljno repiratora i da ćemo ih imati sve više, kao i da sada dolaze dnevno po 10 i 15, a da će dolaziti po 30 respiratora više, a sve kako bi izbegli sitaciju iz Italije i Španije gde više osoba čeka na jedan respirator.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.