Vrištaćete od smeha: Najjači komentar povodom predstave gde muškarac drugom muškarcu liže an*s

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrištaćete od smeha: Najjači komentar povodom predstave gde muškarac drugom muškarcu liže an*s

Gasite Internet, imamo pobednika

Predstava Jana Fabra "Olimp" kojom je počeo 51. Bitef, privukla je veliku pažnju javnosti u Srbiji, a društvene mreže su se usijale od komentara na ovu temu.

Prema mišljenju kritičara, ovo umetničko delo specifično je na više nivoa i jedno od najznačajnijih događaja savremenog teatra. Korisnici društvenih mreža ovo umetničko delo su doživeli malo drugačije, makar veći deo njih.

Nemam problem sa golotinjom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mlaćenjem genitalijama mislim gledam ja i porniće

— Dzinglbau Mrnjau (@85naopaka) September 24, 2017

 Iako su se popjedini umetnici pobunili kako gledaoci mešaju "babe i žabe" kada porede ovo umetničko delo sa pornografijom, komentari pojedinih tviteraša zapalili su internet.

a meni maja govorila da sam seljačina kad radim ovo posle tuširanja a ja bre kultura

— Miloše (@cujoshi) September 24, 2017

Kontraverzna predstava "Olimp" trajala je 24 sata, koliko je bila emitovana na Javnom servisu Srbije, njihovom trećem kanalu, RTS3, a kritike i šaljivi komentari ređali su se na internetu.

Među njima je bila i šaljiva konstatacija jedne Tviterašice na račun gledanosti Javnog servisa Srbije, posle čije je kratke poruke ova društvena mreža proključala.

-

Aj dobro, bar ste saznali da postoji RTS 3.

— koza na štiklama (@celava_ti_mama) September 24, 2017

- Aj dobro, bar ste saznali da postoji RTS 3.

Rasplamsale su se silne diskusije na ovu temu, a društvene mreže se ni danas, nakon završetka predstave nisu "ugasile".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.