Izvor: RTS, 29.Nov.2020, 20:35

Vremenska prognoza - 30. novembar

U većini mesta oblačno i hladno. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša od 1 stepen do 6 stepeni. Od utorka košava, od srede do petka ponegde kiša.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)
30.11.2020. Ponedeljak Ujutru mestimično slab mraz i magla, na jugu i jugoistoku ponegde i slab sneg. Tokom dana oblačno i hladno, od sredine dana u Timočkoj Krajini delimično razvedravanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 1 do 6 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća 90%. MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 80%.
01.12.2020. Utorak Ujutro slab i umeren mraz, u nižim predelima i magla koja će se samo ponegde zadržati i pre podne. Tokom dana u većini krajeva pretežno sunčano, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura od -7 do -2, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Tmin 17 m/s , verovatnoća 80%.
03.12.2020. Četvrtak Pretežno oblačno, vetrovito i malo toplije, mestimično sa slabom kišom. Duvaće umeren, istočni i jugoistočni vetar, u košavskom području umeren i jak, na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 04.12.2020. do 08.12.2020.)
Toplije, u košavskom području nastaviće da duva umeren povremeno jak jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata imati i olujne udare. U petak pretežno oblačno, ponegde sa kišom, za vikend suvo, a početkom sledeće sedmice ponovo se mestimično očekuje kiša.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno i hladno, na jugu i jugoistoku moguć slab sneg

Izvor: RTS, 30.Nov.2020, 06:55

Ujutru mestimično slab mraz i magla, na jugu i jugoistoku ponegde i slab sneg. Tokom dana oblačno i hladno, od sredine dana u Timočkoj Krajini delimično razvedravanje. . Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 1, najviša dnevna od 1 do 6 stepeni...U...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.