Izvor: RTS, 26.Sep.2021, 19:35

Vremenska prognoza - 27. septembar

Glavnina oblačnosti stiže tek uveče donoseći padavine celoj zemlji. Najviša dnevna temperatura od 26 do 30 stepeni. U Beogradu promenljivo oblačno i uglavnom suvo. Najviša dnevna temperatura 28 stepeni. Uveče i tokom noći jače naoblačenje, kiša i pljuskovi.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
27.09.2021. Ponedeljak Promenljivo oblačno i toplo. Ujutru na severu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a od sredine dana i u ostalim krajevima mestimično s kišom i retkom pojavom pljuskova s grmljavinom. Na krajnjem jugu i jugoistoku uglavnom suvo. Vetar slab, na istoku i umeren jugoistočni i istočni, uveče na severu i zapadu u skretanju na severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 8 do 17, najviša od 26 do 30 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 90%.
28.09.2021. Utorak Oblačno i hladnije s kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u većem delu severni i severozapadni, na istoku Srbije i jugu Banata istočni i jugoistočni, koji će tokom noći biti u pojačanju. Jutarnja temperatura od 11 do 16, najviša dnevna od 20 do 25 stepeni. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 80%.
29.09.2021. Sreda Pretežno oblačno i još malo hladnije, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 11 do 15, najviša dnevna od 17 do 21 stepen.
30.09.2021. Četvrtak Pretežno oblačno i hladno, mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 13, najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 01.10.2021. do 05.10.2021.)
U petak umereno oblačno i suvo uz postepeno razvedravanje do kraja dana. Zatim pretežno sunčano uz manji porast dnevne temperature.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Letnji ponedeljak sa temperaturama do 30 stepeni, utorak donosi naoblačenje

Izvor: N1 televizija, 26.Sep.2021

Nakon letnjeg vikenda, ponedeljak nas postepeno uvodi u promenu vremena, ali ne bi trebalo računati na obilne padavine ni drastičan pad temperature. Pre podne u većini predela sunčano, posle podne naoblačenje, na zapadu i jugu prolazna kiša i pljuskovi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.