Izvor: RTS, 25.Jan.2022, 19:14

Vremenska prognoza - 26. januar

Pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom, više padavina na istoku i jugoistoku. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najviša temperatura od 0 do 5 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(Izvor: RHMZ)
26.01.2022. Sreda Ujutro slab i umeren, na jugu ponegde i jak mraz. Tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa slabim snegom, a više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << padavina očekuje se na istoku i jugoistoku zemlje. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku i na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura u većini mesta od -11 do -3, najviša dnevna od 0 do 5 stepeni. Upozorenje: Tmin < -10 stepeni, verovatnoća 95%.
27.01.2022. Četvrtak Ujutro slab, ponegde na jugu i jugoistoku  i umeren mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno i toplije, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom. Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku povremeno jak. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 4 do 10 stepeni.
28.01.2022. Petak Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni.
29.01.2022. Subota Ujutro mestimično slab mraz. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1, a najviša od 3 do 6 stepeni.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 30.01.2022. do 03.02.2022.)
Umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom, a početkom sledeće sedmice sa daljim padom temperature sneg se očekuje u svim predelima. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bliži se kraj sibirskoj hladnoći na Balkanu

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Jan.2022

Oblaci koji su već zahvatili Vojvodinu, večeras će se proširiti na celu zemlju. Slab sneg počeće da pada oko ponoći. I sutra povremeno pahulje. Sa oblačnošću iz srednje Evrope stiže malo topliji vazduh i podiže i jutarnju i dnevnu temperaturu...Ujutru od -11 stepeni, najviša dnevna od nule...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.