Vremenska prognoza - 11. decembar

Izvor: RTS, 10.Dec.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza - 11. decembar

Najviša dnevna temperatura od 2 do 6 stepeni.

10.12.2019. Utorak Oblačno i hladnije, u većem delu s kišom. U planinskim predelima sa snegom, uz stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača. U istočnoj i jugoistočnoj Srbiji suvo, padavine se očekuju tokom noći. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najviša temperatura od 6 do 10 stepeni, posle podne u osetnijem padu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
11.12.2019. Sreda Oblačno i malo hladnije, ujutro i pre podne  ponegde sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni, krajem dana u skretanju na istočni i jugoistočni. Najniža  temperatura od -2 do 3 , a najviša od 2 do 6 stepeni.
12.12.2019. Četvrtak Pretežno oblačno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, južni i jugoistočni, posle podne na severu i zapadu u skretanju na zapadni. Najniža  temperatura od -1 do 4 , a najviša od 4 do 10 stepeni.
13.12.2019. Petak Umereno oblačno, u većem delu suvo i još malo toplije, samo u Timočkoj Krajini  oblačno, tmurno i hladnije, povremeno sa slabom kišom. Posle podne jače naoblačenje sa zapada, koje će uveče i tokom noći usloviti mestimično slabu kišu, na planinama slab sneg. Vetar slab i umeren, jugoistočni, posle podne u pojačanju. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša u većini krajeva od 9 do 13 , u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni.
14.12.2019. Subota Oblačno, vetrovito i malo hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Posle podne postepeni prestanak padavina sa zapada i delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, zapadni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od 2 do 7  , a najviša od 7 do 10 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narednih dana pretežno oblačno, ali i MALO TOPLIJE

Izvor: Blic, 11.Dec.2019, 17:40

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i malo toplije, uveče i tokom noći se očekuje slaba kiša, a na visokim planinama slab sneg. Najniža temperatura od 0 do 4 stpena Celzijusa, a najviša od 4 do 10 stepeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.