Vreme je za slavlje i nove pobede - zato HVALA svakome od vas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 07:54

Vreme je za slavlje i nove pobede - zato HVALA svakome od vas!

Redakcija portala "SrbijaDanas.com" proslavlja svoj sedmi rođendan!

Danas je divan dan i nama i vama! Danas proslavljamo 7. rođendan portala SrbijaDanas.com!

Prošlo je tačno sedam godina od kako smo te 2014. godine postali deo medijskog neba i deo vaše svakodnevice. Naš moto je svih ovih godina bio da za vas svakoga dana obezbedimo SVE VESTI NA JEDNOM MESTU i to uspešno radimo već 2.558 dana i nemamo nameru da stanemo. Proslavićemo još mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rođendana zajedno, razvijati se i napredovati!

U proteklih 7 godina, portal SrbijaDanas izveštavao je o svim značajnim događajima u oblasti politike, ekonomije i društva u zemlji i svetu, a naša zabavna i sportska rubrika su jedne od najpopularnijih u Srbiji.

Portal SrbijaDanas.com jedan je od vodećih medijskih sajtova u Srbiji i iz godine u godinu beleži sve bolje i uspešnije rezultate, a čitaoci to i prepoznaju! Svakog meseca beležimo više od 2,3 miliona jedinstvenih korisnika iz Srbije, više od 25 miliona poseta iz Srbije, više od 110 miliona otvorenih strana, a brojka od 700.000 pratilaca na društvenim mrežama govori sama za sebe koliko smo uspeha postigli.

Uspeh ne ide sam za sebe, te tako posebnu zahvalnost dugujemo onima koji kreiraju sadržaj za naše čitaoce. Sa neizmernim ponosom možemo da se pohvalimo da naš tim od samog početka redakciju portala SrbijaDanas doživljava kao drugi dom i da je naš tim pre svega jedna velika i srećna porodica. Koliko smo snažni i predani najbolje se pokazalo u ovoj, ali i godini iza nas kada smo se kao celokupno društvo susreli sa epidemijom koronavirusa i kada je na prvom mestu bilo vaše i naše zdravlje, ali i blagovremena i tačna informisanost koju smo vam pružali.

Jasan zajednički cilj nas je vodio ka vrhu i zato veliko hvala pre svega našim novinarima, njihovim urednicima i menadžment timu koji svakoga dana rade za bolji dan naših čitalaca. Spremite se za još bolje, kreativnije i originalnije projekte - naš tim je tu zbog vas!

Verujemo da našim čitaocima pružamo mnogo više od vesti - tu smo da ih informišemo, zabavljamo, otkrivamo istinu, ukazujemo na važne teme i probleme, savetujemo ih, ali im i pomažemo i pre svega, a možda i najvažnije - vraćamo osmeh na lice!

Već 7 godina marljivo radimo za vas, naše čitaoce! Već 7 godina uz nas SVE VESTI SU NA JEDNOM MESTU!

Hvala vam na neizmernom poverenju,

Vaša SrbijaDanas. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.