Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2022, 07:35

Radovi na deonicama nekih putnih pravaca

Na Obilaznica oko Beograda, petlja Ostružnica - tunel Straževica, u smeru ka Bubanj Potoku, radovi u pokretu u razdelnom pojasu i na kresanju denivelisanih bankina, do 10. decembra od 7 do 15 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj u smeru ka Bubanj Potoku na navedenoj deonici tokom izvođenja radova odvija se slobodnim saobraćajnim trakama. Saobraćaj u smeru Niš - Novi Sad odvija se normalno.

Auto-put E-75, petlja Ražanj - petlja Pojate, u smeru Niš-Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radovi na pojačanom održavanju do 9. decembra.

Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smer ka Beogradu. Saobraćaj je preusmeren na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Merošina - Prokuplje, radovi na obeležavanju ivičnih traka, trotoara i rasvete do 15. decembra, uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Prijepolje - Kolovrat, radovi na rehabilitaciji mosta, do 31. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozači, oprez u vožnji: Magla smanjuje vidljivost

Izvor: B92, 05.Dec.2022

Povremeno slaba kiša utiče na vlažne kolovoze...Magla smanjuje vidljivost na području Požege, Sjenice, po kotlinama i pored reka u zapadnim krajevima Srbije na oko 200 metara, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije...Upozorava se i da vetar u košavskom području povremeno jačinom utiče na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.