Vozači, prilagodite vožnju jesenjim uslovima

Izvor: B92, 16.Nov.2018, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači, prilagodite vožnju jesenjim uslovima

Beograd -- Auto-moto savez Srbije upozorava da će promena vremena i dolazak pravih jesenjih dana, koje meteorolozi najavljuju, doneti i otežane uslove za vožnju.

Posle dužeg perioda lepog vremena vozačima je potreban i period prilogođavanja na novonastale teže uslove vožnje, zato je važno da budu dodatno pažljiviji i oprezniji za volanom, dodaje se u saopštenju.

Povoljnije vremenske prilike donele su i produžetak radova na pojedinim putevima.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednjim informacijama dobijenih od Javngo preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših prelaza, trenutno nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu "Horogoš" čekaju oko pet sati, a na "Kelebiji" oko dva sata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vožnja OTEŽANA! Na graničnim prelazima i po PET SATI čekanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018

Auto-moto savez Srbije upozorava da će promena vremena i dolazak pravih jesenjih dana, koje meteorolozi najavljuju, doneti i otežane uslove za vožnju..Posle dužeg perioda lepog vremena vozačima je potreban i period prilogođavanja na novonastale teže uslove vožnje, zato je važno da budu dodatno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.