Vozači očekujte popodne kišu u Banatu i istočnoj Srbiji

Izvor: Mondo, 19.Maj.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači očekujte popodne kišu u Banatu i istočnoj Srbiji

Zbog mnogobrojnih radova na putevima, računajte i na formiranje kolona i usporeni saobraćaj na tim deonicama.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema najavama meteorologa, povremeno jače pljuskove treba očekivati u popodnevnim i večernjim satima na području Banata, Pomoravlju i istočnoj Srbiji. Zbog toga, ako naiđete na deonice zahvaćene jačom kišom, koji mogu uzrokovati i slabiju vidljivost, smanjite brzinu i obavezno povećajte odstojanje između vozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ovakvo vreme donosi i druge opasnosti, koje ovakvo vreme donosi, poput odrona kroz stenske useke, kao i oštećenja na kolovozu koji mogu biti ispunjeni vodom.

Sa prvim popodnevnim satima očekuje se i pojačanje saobraćaja, karakteristično za kraj vikenda, pa će vozačima biti potrebna puna pažnja za volanom.

Počeli su radovi na magistralnom putu između Kladova i Brze Palanke, koji će trajati do septembra sledeće godine. Saobraćaj će se u zoni radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra počinju radovi u Ovčar Banji na redovnom održavanju kolovoza zbog kojih će saobraćaj biti usporen za mogućim povremenim potpunim obustavama saobraćaja u trajanju od 15-20 minuta.

Između Batočine i Pojata, na autoputu Beograd – Niš, popravlja se oštećeni kolovoz, pa se saobraćaj u oba smera odvija samo preticajnim trakama.

Usporena vožnja očekuje vozače i na Ibarskoj magistrali kod Meljaka.

Na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja, a ista je situacija na graničnim prelazima, kako za putnička, tako i za terenta vozila, saopštio je AMSS.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Na prelazu Šid teretnjaci čekaju pet sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2019

Prema najavama meteorologa povremeno slaba kiša pratiće vozače večeras. Kraj vikenda u ovim večernjim satima donosi nešto pojačan saobraćaj pa će vozačima biti potrebna puna pažnja za volanom uz poštovanje svih saobraćajnih propisa, poručuju iz AMSS...Prema informacijama Puteva Srbije na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.