Voz udario u automobil na prelazu između Paraćina i Ćićevaca, vozač pre toga napustio vozilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario u automobil na prelazu između Paraćina i Ćićevaca, vozač pre toga napustio vozilo

Putnički voz naleteo je jutros u 8.23 na prazan putnički automobil, dok su branici bili spušteni, na ispravnom i automatizovanom putnom prelazu, obezbeđenom polubranicima i svetlosnom signalizacijom između železničkih stanica Paraćin i Ćićevac.

Kako je saopštilo preduzeće "Infrastrukture železnice Srbije", povređenih osoba nema, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge trenutno je u prekidu.

Putnički automobil zbog kvara se zaustavio na prelazu preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dva koloseka pre spuštanja branika. Vozač je pokušao da pokrene automobil, ali kako u tome nije uspeo, napustio je vozilo pre spuštanja branika.

Komisija za isleđenje vanrednih događaja je na terenu i utvrđuje sve detalje ovog događaja, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz udario automobil kod Paraćina! Vozač uspeo da ISTRČI PRE SUDARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019

Putnički voz naleteo je jutros u 8.23 na prazan putnički automobil, dok su branici bili spušteni, na ispravnom i automatizovanom putnom prelazu, obezbeđenom polubranicima i svetlosnom signalizacijom između železničkih stanica Paraćin i Ćićevac...Kako je saopštilo preduzeće "Infrastrukture...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.