Vojska osujetila nasilni pokušaj migranata da pređu srpsko-mađarsku granicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021, 09:34

Vojska osujetila nasilni pokušaj migranata da pređu srpsko-mađarsku granicu

Grupa migranata, koristeći gasni sprej, pokušala je sinoć ilegalno da uđe u Mađarsku kod mesta Ašothalom, u blizini Bačkih Vinograda, ali je njihov pokušaj osujetila Vojska Mađarske.

Kako je kasno sinoć saopštila Policija Mađarske, grupa od 15 ljudi oko 20:40 pokušala je da ilegalno uđe u Mađarsku kod Ašothaloma, a prilikom tog pokušaja koristili su gasni sprej.

Kako se navodi, prilikom osujećenog nasilnog pokušaja prelaska granice, četiri vojnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su povređena i njima je pružena medicinska pomoć.

„Naše kolege čine sve da očuvaju javni red i javnu bezbednost, spremni da čuvaju granicu sa dovoljno ljudstva i tehnike”, saopštila je Policija Mađarske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.