Vojska SAD ima manje regruta nego što je planirala

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska SAD ima manje regruta nego što je planirala

Vašington -- Američka vojska posle više od deset godina nije ispunila cilj u broju regruta.

Vojni komandanti rekli su za Asošijetid pres da ima 6.500 vojnika manje od planiranih 70.000 novih pripadnika kopnene vojske za fiskalnu godinu koja završava 30. septembra. Ostale rodovi su ispunili svoje ciljeve.

Manje regruta se prijavilo uprkos dodatnih 200 miliona dolara za bonuse za ulazak u vojsku i odobravanju dodatne poštede za loše ponašanje ili zdravstvene probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji omogućavaju da u vojsku uđu oni koji inače ne bi mogli.

General major Džo Kalovej je rekao da je manjak posledica snažne američke privrede. Broj ljudi koji se mogu prijaviti za vojsku u SAD već godinama opada.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIČKA VOJSKA OSTALA BEZ REGRUTA: Manjak vojnika zabeležen u ključnom rodu armije SAD! Ne pomažu ni dodatni bonusi! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Sep.2018

Američka vojska posle više od deset godina nije ispunila cilj u broju regruta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.