Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojno-obaveštajna agencija raspisala KONKURS, evo kakve RADNIKE TRAŽE

Vojnoobaveštajna agencija (VOA) Vojske Srbije raspisala je konkurs za prijem četiri lica u radni odnos na neodređeno vreme u Beogradu.

Reč je o radnim mestima kriptologa, istraživača elektronskih komunikacionih sistema i dve referentske pozicije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane Srbije.

Konkurs sa potrebnim informacijama o uslovima i načinu konkurisanja objavljen je na sajtovima Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbrane i VOA: mod.gov.rs i voa.mod.gov.rs, u delu za konkurse, kao i u magazinu "Odbrana", u izdanju od 15. januara.

U izbornom postupku biće primenjeni kriterijumi propisani Odlukom o utvrđivanju mera za sprovođenje strategije karijernog vođenja i savetovanja u Srbiji, u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.

Psihološka i bezbednosna provera

Ovi kriterijumi obuhvataju prosek ocena sa poslednjeg nivoa školovanja, psihološku procenu i razgovor sa kandidatima.

Kako piše u konkursnoj dokumentaciji, za kandidate koji zadovolje procenu psiholoških kapaciteta, uz njihovu pisanu saglasnost biće izvršena bezbednosna provera.

Ko ima prednost

Prvenstvo će imati, kako je objašnjeno, supružnici, odnosno član porodice poginulog profesionalnog pripadbnika Vojske, poginulog ili umrlog od posledica povrede zadobijenih na vršenju službe u Vojsci Srbije, kao i supružnik profesionalnog vojnika premeštenog iz jednog u drugo mesto službovanja.

Konkurs je otvoren do 5. februara 2018. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konkurs za prijem u Vojnoobaveštajnu agenciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2018

Vojnoobaveštajna agencija (VOA) raspisala je konkurs za prijem četiri osobe u radni odnos na neodređeno vreme u Beogradu, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane...Reč je o radnim mestima kriptologa, istraživača elektronskih komunikacionih sistema i dve referentske pozicije, precizira se u saopštenju...Kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.