Izvor: Beta, 10.Okt.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojna fabrika u Lučanima: Povredjeni radnik nije poštovao propise rada

Vojna fabrika "Milan Blagojević" u Lučanima saopštila je danas da je radnik lakše povredjen u nezgodi u fabrici zbog toga što "nije poštovao propise rada"."Do nezgode u fabrici je došlo u 7.45 časova tokom rada na presovanju proizvoda, a analizom video nadzora utvrdjeno je nepoštovanje propisa rada", navedeno je u saopštenju.Prema navodima u saopštenju, radnik je "suprotno propisima, pre završetka ciklusa rada prese ušao u prostoriju u kojoj se presa nalazi".Dodaje se da je povredjeni odmah prebačen u čačansku bolnicu gde mu je ukazana medicinska pomoć i gde su lekari konstatovali lakše povrede mekog tkiva.Fabrika ističe da je po hitnom postupku formirana stručna komisija za ispitivanje okolnosti pod kojima je došlo do povredjivanja radnika.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vojna fabrika u Lučanima: Povređeni radnik nije poštovao propise rada

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2018

Vojna fabrika "Milan Blagojević" u Lučanima saopštila je danas da je radnik lakše povređen u nezgodi u fabrici zbog toga što "nije poštovao propise rada"..."Do nezgode u fabrici je došlo u 7.45 časova tokom rada na presovanju proizvoda, a analizom video nadzora utvrđeno je nepoštovanje propisa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.