Vođa škaljarskog klana preko TV saznao da mu je otac ubijen: U zatvoru ponavlja OVE očeve reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa škaljarskog klana preko TV saznao da mu je otac ubijen: U zatvoru ponavlja OVE očeve reči!

Jovica Vukotić, vođa škaljarskog klana u nedelju ujutru je saznao da mu je otac Veselin ubijen prethodno veče u kotorskom naselju Dobrota.

Vukotić je vest o ubistvu oca saznao preko TV, i to odmah nakon što se probudio.

- On i cimer su odmah po buđenju uključili TV, a onda su čuli vest o ubistvu Jovičinog oca - kaže izvor iz zatvorske uprave.

Zora Dobričanin, advokat Jovice Vukotića kaže da je danas posetila svog klijenta u zatvoru, piše Eksres.net.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On se drži dobro, onako kako ga je otac učio: Muškarci ne plaču, osim pred ženama - kaže advokata Dobričanin. Jovica Vukotić u Srbiji izdržava kaznu od 15 meseci zatvora zbog falsifikovanja isprava.

Crnogorska policija sumnja da je ubistvo Veselina Vukotića nastavak rata “škaljaraca” i “kavčana”, koji traje godinama i koji je odneo desetine žrtava.

Na Veselina Vukotića je ispred porodičnog apartmana "Vukotić" u kotorskom naselju Dobrota zasad nepoznata osoba preksinoć oko 20.45 sati ispalila više hitaca i pobegla. "Vijestima" je iz Uprave policije rečeno da je Vukotić prevezen u Opštu bolnicu Kotor, gde je preminuo usled povreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.