Vlasnik Knez petrola: Kuću su pretresli za 24 minuta; novac koji se pronađe ide u humanitarne svrhe VIDEO

Izvor: B92, 22.Jan.2021, 11:10

Vlasnik "Knez petrola": "Kuću su pretresli za 24 minuta; novac koji se pronađe ide u humanitarne svrhe" VIDEO

Vlasniku pumpe "Knez petrol" Srđanu Kneževiću lopovi su iz kuće odneli 100.000 evra.

Pljačka se dogodila u sredu dok je on bio u majčinoj kući.

Knežević je rekao da su lopovi ušli na zadnja vrata i pored toga što je kuća pokrivena sa 10 sigurnosnih kamera. On je naveo da se na snimcima vidi da su u kuću upali u 17:34, a da je on došao u 17:55, prenosi TV Prva.

On je rekao da su lopovi ušli na zadnja vrata, preko dela sa bazenom i da su ta vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sasvim razlupana, a da su stvari bile razbacane po celoj kući.

"Celu kuću od 300 kvadrata su pretresli za 24 minuta", naveo je Knežević.

Knežević je istakao da će, ukoliko se pronađe, novac dati u humanitarne svrhe.

Darko Trifunović iz Instituta za nacionalnu bezbednost kaže da kamere često nisu dovoljno dobre da se vidi lice razbojnika, kao i da ne pokrivaju sve uglove.

Tirfunović je i nakon sve češćih napada na ugostiteljske objekte rekao da se tu uglavnom radi o "reketašima".

"Na četiri kafića su bačene eksplozivne naprave. Način izvršenja najčešće ukazuje na izvršioca. Smatram da su to obični reketaši, koje ne zanima što ti kafići slabo sada rade, oni traže svoje", rekao je Trifunović, prenosi TV Prva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NOVAC ĆU POKLONITI U DOBROTVORNE SVRHE" Vlasnik "Knez Petrola" se umalo sreo sa pljačkašima kada su mu upali u kuću, prepričao detalje krađe

Izvor: Blic, 22.Jan.2021

Srđan Knežević, vlasnik pumpe "Knez Petrol", kome su pljačkaši iz kuće u sredu uveče odneli 100.000 evra i dva skupocena sata, pokloniće ukradeni novac u humanitarne svrhe ukoliko policija pronađe pljačkaše i njihov plen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.