Vladeta Janković ponovo šokirao javnost! Najavljuje kandidaturu za gradonačelnika, a priča kako je star i nema iskustva (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 11:41

Vladeta Janković ponovo šokirao javnost! Najavljuje kandidaturu za gradonačelnika, a priča kako je star i nema iskustva (VIDEO)

Dragan Đilas uporno pokušava da na mesto gradonačelnika Beograda postavi Vladetu jankovića, koji javno priznaje da to ne zna da radi.

- Moje godine, sa druge strane, jesu hendikep jer ima stvari koje u 9. deceniji ne možete da obavljate dovoljno efikasno! Imaću zamenika jer nemam iskustva u ovom poslu i zbog bioloških ograničenja! - rekao je Janković.

VLADETA PORUČUJE: STAR SAM I NEMAM ISKUSTVA U VOĐENJU GRADA!

Vladeta Janković:

"Moje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, sa druge strane, jesu hendikep jer ima stvari koje u 9. deceniji ne možete da obavljate dovoljno efikasno! Imaću zamenika jer nemam iskustva u ovom poslu i zbog bioloških ograničenja!" pic.twitter.com/uwcFAeCRp4

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 7, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.