Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada ne podržava povećanje plata u Željeznicama RS

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske ne podržava povećanje plata u "Željeznicama Republike Srpske" i smatra da treba da ostanu na dosadašnjem nivou, s obzirom na to da je to javno preduzeće u procesu restrukturisanja.

Iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću saopšteno je da je Vlada Srpske u utorak razmatrala i usvojila Informaciju o povećanju plata u preduzeću "Željeznice Republike Srpske".

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ranije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izjavila da je odluka o povećanju plata rukovodiocima srednjeg ranga u "Željeznicama Republike Srpske" neprihvatljiva, s obzirom na brojne izazove sa kojim se susreće ovo preduzeće.

Ona je tada navela da za proces ukupnog restrukturisanja ovog preduzeća treba obezbijediti oko 230 miliona KM.

Vlada Srpske zadužila je Republičku upravu Civilne zaštite, Vatrogasni savez Srpske i Centar za gazdovanje kršom da do sredine septembra sačine detaljnu analizu posljedica požara i dostave joj na razmatranje.

Usvojena je informacija o požarima na području regije Trebinje, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

U saopštenju se navodi da Vlada Srpske kontinuirano prati stanje na područijima zahvaćenim požarima i u stalnom je kontaktu sa predstavnicima lokalnih zajednica, vatrogasnih službi, Centrom javne bezbjednosti Trebinje, Republičkom upravom Civilne zaštite, Centrom za gazdovanje kršom i Helikopterskim servisom Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nema podrške povećanju plata u “Željeznicama”

Izvor: Capital.ba, 29.Avg.2017

BANJALUKA, Vlada Republike Srpske ne podržava povećanje plata u “Željeznicama Republike Srpske” i smatra da treba da ostanu na dosadašnjem nivou, s obzirom na to da je to javno preduzeće u procesu restrukturisanja. Iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću saopšteno je da je Vlada Srpske...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.