Vitni je mene uvukla u svet droge, a ne ja nju

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2012, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vitni je mene uvukla u svet droge, a ne ja nju"

Bobi Braun, bivši suprug nedavno preminule Vitni Hjuston, odlučio je da napiše knjigu u kojoj će otkriti sve detalje odnosa sa njom. Nedelju dana neprestano ponavlja kako je netačno da je on kriv za zavisnost svoje supruge, Muzičar tvrdi kako je situacija bila obrnuta i da je Vitni uvukla njega u pakao droge.

"Koristila je šifre kada je naručivala ili pričala o drogi, pa je heroin zvala dečko, a kokain curica", ispričao je Bobi. Nova knjiga biće nastavak njegove prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << knjige "Bobi Braun: Istina, cela istina i ništa više" koja je objavljena pre četiri godine i u kojoj je takođe otkrio deo pikanterija iz braka sa Vitni Hjuston.

Ali tada je bio suzdržan jer je znao da će Vitni sigurno negirati deo njegovih tvrdnji. U svom novom literarnom delu obožavateljima će ispričati i u kakvom je odnosu bio s Madonom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.