Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2021, 13:00

Više od 300.000 KM kazni poslodavcima koji nisu prijavili radnike

BANJALUKA - Republički inspektori su tokom kontrole prijave radnika u 96 slučajeva utvrdili da radnici nisu imali zaključen ugovor o radu i da nisu bili prijavljeni na obavezne vidove osiguranja, zbog čega su poslodavcima izrečene kazne u iznosu od 304.000 KM, saopšteno je iz Inspektorata Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Više od 300.000 KM kazni poslodavcima koji nisu prijavili radnike

Izvor: Capital.ba, 17.Maj.2021

BANJALUKA – Republički inspektori su tokom kontrole prijave radnika u 96 slučajeva utvrdili da radnici nisu imali zaključen ugovor o radu i da nisu bili prijavljeni na obavezne vidove osiguranja, zbog čega su poslodavcima izrečene kazne u iznosu od 304.000 KM, saopšteno je iz Inspektorata Srpske. foto:...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.