Više od 2.700 zaraženih, preminulo 35 osoba

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 15:07

Više od 2.700 zaraženih, preminulo 35 osoba

Prema poslednjem preseku, u Srbiji je zabeleženo još 2.719 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminulo je 35 osoba.

Na respiratorima se nalazi 219 pacijenata.

U poslednja 24 sata testirane su 14.544 osobe.

Podsetimo, Zlatibor Lončar je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a naveo da, iako brojke padaju, treba da budemo oprezni i da se pridržavamo mera kako bi pad bio realnost i kako bismo epidemiju stavili pod kontrolu. Kako je rekao, da bi se broj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obolelih smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom.

Naveo je i stav svetske struke da i trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu.

Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu Milanko Šekler juče je otkrio koliko građana treba da se vakciniše da bismo se vratili normalnom životu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.