Više od 100 miliona telefona dobiće ovu opciju

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 100 miliona telefona dobiće ovu opciju

Tokom 2019. godine nova opcija će biti hit među korisnicima novih telefona.

Nekad je to bio skener otiska prsta, koji je pravio razliku među telefonima i u početku svog postojanja na mobilnim uređajima, bio je prava “egzotična“ funkcija. To je danas ekranski skener otiska prsta, a kako predviđaju analitičari mobilnog tržišta, to će biti i hit opcija tokom 2019. godine.

ON je imao prvi skener otiska ispod ekrana!

U Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je trenutno dostupan, legalno, samo jedan model telefona sa ekranskim skenerom otiska prsta, prelep i u svakom smislu poseban Huawei Mate RS Porsche Design. U budućnosti će ih verovatno biti više, a očekujemo ga uskoro i na Mate 20 porodici telefona, a onda i na Samsung Galaxy S10 telefonima ili kako se god bude zvao novi Galaxy.

VIVO NEX S je telefon koji je napravio nemoguće!

Telefoni, koji već nude ovu opciju su VIVO X20 Plus UD, X21 UD i Xiaomi Mi 8 Explorer, a prema proceni Sigmaintell kompanije dosadašnja postavljena procena od 42 miliona uređaja sa ekranskim skenerom otiska prsta povećana je na više od 100 miliona do kraja 2019. godine.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: The Verge.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.