Više javno tužilaštvo proverava načelnika Milenkovića zbog optužbi Dijane Hrkalović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2022, 11:03

Više javno tužilaštvo proverava načelnika Milenkovića zbog optužbi Dijane Hrkalović

Više javno tužilaštvo u Beogradu je u ponedeljak, 20. juna, po službenoj dužnosti naložilo Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a da prikupi informacije i obaveštenja u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd Slobodana Milenkovića.

Postupanje tužilaštva i SUK-a neophodno je radi provere navoda bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović datih medijima, koji sami po sebi nisu relevantni za pokretanje krivičnog postupka, ali zahtevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odgovarajuću proveru, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Dijana Hrkalović je gostujući u emisiji na TV "Objektiv" u subotu navela, pored ostalog, da ima zanimljiva saznanja o tome šta Milenković radi ovih dana, optužujući ga da radi sa drogom.

"Živim povučeno, ali razne informacije dođu do mene. Čujem da on već neko vreme radi drogu. Ovde čisti, ovde radi. Zasad su to još štura saznanja, ali nisu nekredibilna", navela je Hrkalović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.