Viktor (11) je zbog siromaštva učio pod uličnim svetlom, a sad se pojavio ČOVEK koji mu je PROMENIO ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor (11) je zbog siromaštva učio pod uličnim svetlom, a sad se pojavio ČOVEK koji mu je PROMENIO ŽIVOT

Lep epilog

Viktor Martin Angulo Kordoba, jedanaestogodišnji Peruanac, bio je primoran da uči i radi domaće zadatke na ulici pod uličnom rasvetom, jer njegova majka nije imala novca da plati struju.

Međutim, kada se internetom proširio snimak vrednog dečaka, pojavila se neočekivana pomoć.

Jakub Jusuf Ahmed Mubarak, milioner iz Bahreina, došao je u Peru sa namerom da promeni život malog Viktora. Obećao je da će renovirati njegovu kuću i dodati još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan sprat. Odmah je platio uvođenje električne struje, a na ovako plemenit čin se odlučio jer je i sam imao slično detinjstvo.

On se nije tu zaustavio, već je obećao da će donirati novac za Viktorovu školu.

Dečakova majka je otkrila da ju je sin upitao kako je moguće da neko sa drugog kontinenta dođe i poseti baš njega.

- Zahvalna sam ljudima koji žele da pomognu meni i mom sinu, zahvalna sam iz sveg srca što imaju toliko dobrote u sebi i što su pronašli vremena da dođu u moj skromni dom, naročito zato što niko drugi to nije uradio - dodala je ona.

Viktor je izjavio da želi da se školuje da postane policajac da bi se borio protiv korupcije, koja je veliki probem u njegovoj zemlji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.