Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2020, 14:06

Vidović: RS će preduzeti pravne korake ako ne bude deblokiran novac MMF-a

​BANJALUKA – Zora Vidović, ministar finansija Republike Srpske, izjavila je da će RS preduzeti određene pravne korake ukoliko ni na današnjoj sjednici Upravnog odbora Centralne banke BiH ne bude deblokirano prebacivanje novca iz aranžmana sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF).

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vidović poručuje: Srpska će preduzeti PRAVNE KORAKE ako danas ne bude DEBLOKIRAN NOVAC MMF

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Već više od mesec dana sredstva Međunarodnog monetarnog fonda stoje u Centralnoj banci, a kamate za nepovlačenje sredstava idu. Nekoliko puta smo intervenisali da se taj problem reši, ali nismo uspeli. Danas je sjednica UO Centralne banke, pa ćemo videti da li se išta pomaklo sa mrtve tačke,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.