Vestgejt Sinđelić eliminisan iz FFA Kupa Australije

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestgejt Sinđelić eliminisan iz FFA Kupa Australije

Fudbaleri Vestgejt Sinđelića oprostili su se od daljeg takmičenja u FFA Kupu Australije, pošto su u sredu uveče kao gost poraženi od Morland Zebri - 0:2 (0:2), tima iz dva ranga višeg takmičenja.

I, dok je domaćin igrao u najjačem sastavu, trener našeg tima Nebojša Kovačević nije imao na raspolaganju sve prvotimce. Zebre su već u prvom poluvremenu postigle golove preko Liama Kanela u 16. i Tomasa Barforoša u 24. minutu i, ispostavilo se, to je bilo sasvim dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za pobedu. Pokazalo se i ovog puta da su klubovi iz viših rangova kvalitetniji i da nije bilo realno očekivati da će igrači Sinđelića, iako su dali sve od sebe, izboriti povoljniji rezultat.

Utakmica je odigrana pred oko 150 gledalaca u večernjem terminu, po veoma hladnom vremenu, sudio je Peri Mor, a Vestgejt Sinđelić je igrao u sastavu: Nikolas Vudvard, Jing Jang, Mile Međedović, Miloš Tošić, Maksim Golijanin (od 52. Antoni Guerin), Bobi Eftimoski, Ričard Ferguson, Džordž Fakos (od 70. Rafael Orliglia), Stevče Dimčevski, Alehandro Martinez (od 61. Elis Dejvis), Aleksandar Petrovski.

Trener: Nebojša Kovačević. Pomoćni trener: Džim Gacovski. Trener golmana: Ivan Košutić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.